Vorige maand November 2017 Volgende maand
week 44 1 2 3 4
week 48 26 27 28 29 30

Judo demonstratie tijdens het Eduard Tummers Toernooi

Was je tijdens het Eduard Tummers Toernooi in de Dojo? Dan kan je het niet gemist hebben.
Rutger werd tijdens zijn toespraak plotseling "overvallen" door Chris en Luc.
In een schitterend Judogevecht lieten de heren zien waarom Judo zo'n mooie sport is.
Ben je er niet bij geweest bekijk dan snel de video want je hebt wat gemist.

Mooie resultaten bij het Toernooi van de Fruitstreek

Rutger Maarten
Hallo Judovrienden,

Judoclub Bunde heeft weer twee internationale prijswinnaars.
In het toernnoi van de Fruitstreek in Sint Truiden in België wisten Rutger en Maarten in de prijzen te vallen.
Rutger kwam in de -90 kilo klasse tot 21 jaar tot in de finale maar wist deze helaas niet te winnen. De tweede plaats was zijn deel.
Maarten bereikte de 3de plaats in de -38 kilo klasse tot 15 jaar. Een mooie prestatie van deze nog jonge wedstrijdjudoka.
Of beide heren ook een fruitschaal met inhoud hebben gekregen is helaas niet bekend.

Heren, van harte proficiat met dit resultaat en dat jullie maar door mogen gaan op de ingeslagen weg.

Foto's van de clinic van Marvin De la Croes

Beste judoka's,
Was je aanwezig bij de clinic van Marvin De la Croes of ben je gewoon nieuwsgierig?
Surf dan naar de foto pagina en bekijk de 3D fotowand van de clinic en bekijk de foto's.
Veel kijkplezier.

Judoclub Bunde voor de tweede keer bij Randori treffen

Op 11 januari waren judoka's van Judoclub Bunde voor de tweede keer aanwezig bij het Randori treffen in Nuth.
Al onze judoka's hebben letterlijk hun beste beentje voor gezet en hun stinkende best gedaan.
Als je ook een keer mee wil doen vertel het aan Nico, Priscilla, Rutger of Luc.
Hieronder de gescoorde punten

randori treffen 11 januari