Succes voor Lenn Peerbooms en Eric Lubbers van Judoclub Bunde

Lenn 1e op het Meester Engelbert-toernooi 2018Eric 3e op het Meester Engelbert-toernooi 2018

In Berg en Terblijt werd op zondag 25 maart het Meester Engelbert-toernooi gehouden. Dit tweejaarlijkse judotoernooi voor de jeugd wordt georganiseerd door judoclub To Zai uit Margraten. Aanvankelijk zouden 8 judoka’s van Judoclub Bunde hieraan deelnemen, maar het griepvirus sloeg weer toe en uiteindelijk stapten 6 judoka’s de mat op. Lenn Peerbooms wist 4 partijen te winnen en eindigde daarmee op de 1e plaats in zijn categorie. Eric Lubbers, altijd goed voor eremetaal, moest ditmaal genoegen nemen met een 3e plaats. Hij wist 3 partijen te winnen en 1 partij verloor hij slechts op beslissing van de scheidsrechter. Onze coach was ervan overtuigd dat hij ook die partij gewonnen had, maar helaas, de scheidsrechter besliste anders. Veerle Nijpels, Raf Fooij, Mika Laughs en Levy Zurek eindigden ditmaal naast het erepodium. Voor Mika was het de eerste keer dat hij deelnam aan een groot judotoernooi. Alle judoka’s zijn weer een ervaring rijker!