Bestuur en Leraren

Het bestuur van Judoclub Bunde heeft de dagelijkse leiding over de vereniging en wordt gevormd door de volgende personen:

Mark Limbourg Veronique Muytjens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdcommissie

Rutger Lubbers Mark Limbourg

Algemene zaken

Algemene zaken & website

Nancy Vaessens David Sips

Het lerarenteam behandelt alle judo technische aangelegenheden. Zij zijn allen gediplomeerd en bevoegd om les te geven.

Ons lerarenteam wordt gevormd door:

Nico van Gool Ron Smeets Priscilla Amory