ZS web_2014_1

Zeelen Service is een in Meerssen gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van elektrische kookapparatuur, zoals:

  - Elektrokookplaten
  - Glaskeramische kookplaten
  - Inductiekookplaten
  - Elektro-ovens
  - Combi-ovens
  - Magnetrons
  - Koelkasten (géén amerikaanse)
  - Diepvriezers
  - Wasemkappen

Voor deze apparaten is Zeelen Service een merkonafhankelijke serviceorganisatie die service verleent in Nederlands Limburg (van Eijsden tot Roermond) en de betreffende grensgebieden. Dus ook nét over de grens in Duitsland en België.
Op uitgevoerde en betaalde reparaties wordt standaard 6 maanden garantie gegeven, tenzij uitdrukkelijk een andere garantietermijn is afgeproken. Om een goede offerte voor een reparatie uit te kunnen brengen is een onderzoek nodig. Hiervoor worden onderzoekskosten in rekening gebracht. Indien Zeelen Service bij u terplekke een onderzoek en/of reparatie verricht, worden ook voorrijkosten in rekening gebracht. (Per opdracht wordt maar 1 keer voorrijkosten in rekening gebracht) Deze kosten zijn niet al te hoog en zijn bedoeld als kostendekking voor de werkzaamheden. Informatie over onderzoekskosten, voorrijkosten en uurtarief, kunt u vrijblijvend opvragen.