Succes voor de judoka’s Kevin en Jemai tijdens DK judo in Roermond.

Tijdens de districtskampioenschappen judo voor de jeugd, op zondag 9 december in Roermond, was Judoclub Bunde succesvol.
Kevin de Jong werd 2e in de klasse tot 60 kilogram en Jemai Rosbender wist de 3e plaats te bemachtigen in de klasse tot 24 kilogram.

Van harte proficiat met dit resultaat.

Jemai Rosbender 3e

 

Kevin de Jong 2e

Rutger en Chris geslaagd voor het 1e Dan examen.

Rutger Custers en Chris Vaessens, al jaren trouw lid van onze vereniging, zijn beiden geslaagd voor hun 1e Dan examen. De examens werden op zaterdagmiddag 1 december gehouden in de Jo Gerrishal in Roermond.

Lees meer...

Samenvoegen groep 1 & 2 op de Dinsdag.

Vanwege het dalende aantal leden heeft het bestuur in overleg met de trainers besloten om ook op dinsdag de groepen 1 en 2 samen te voegen. Dit biedt meer mogelijkheden om met andere judoka's oefeningen te doen waardoor de judoka's zich beter kunnen ontwikkelen.
Als gevolg hiervan zal de training voor de kinderen in groep 1 voortaan om 17.45 u. beginnen. Vanaf 6 november a.s. gaat de nieuwe aanvangstijd in. Indien het aantal leden in groep 1 en 2 in de toekomst weer gaat stijgen, zullen we opnieuw bekijken hoe we hiermee omgaan. Het kan zijn dat de groepen dan weer gesplitst worden.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u zicht wenden tot één van de bestuursleden.

Floris Scholle geslaagd voor het 1e Dan examen.

Afgelopen zondag 17 juni is Floris geslaagd voor zijn 1e Dan examen.
Dit gebeurde in de Jo Gerrishal in Roermond.

Lees meer...

2e Limburgse Judo titel voor Stacey Mulleneers

Stacey Mulleneers van Judoclub Bunde heeft, afgelopen zondag 18 maart, haar 2e Limburgse Judo titel gehaald binnen 7 weken.

Stacey werd Limburgs Kampioen Judo in de categorie meisjes tot 44 kg in de leeftijdscategorie 15 tot 17  jaar. Dit betekent dat zij op zaterdag 7 april zal deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Judo tot 17 jaar in Tilburg.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering op maandag 26 maart.

Eenmaal per jaar houden wij een algemene ledenvergadering. Op deze vergadering legt het bestuur verantwoording af voor het
gevoerde financiële beleid van het afgelopen jaar en worden de begroting en verdere plannen voor het nieuwe seizoen gepresenteerd.

Lees meer...