Vorige maand November 2017 Volgende maand
week 44 1 2 3 4
week 48 26 27 28 29 30

Judolub Bunde voor de eerste keer bij Randori treffen

Op 9 november waren judoka's van Judoclub Bunde voor het eerst aanwezig bij het Randori treffen
dat periodiek georganiseerd wordt door Judoclub Nuth.
Hieronder zie je de uitslagen.
Een pluim voor Veerle want zij was de hele dag aanwezig met haar papa maar kon nog niet meedoen.
Onze heldin staat gelukkig wel op de foto met onze kersverse Nederlands kampioen Marvin de la Croes.
De andere helden hebben op de judomat goed hun best gedaan.Kijk maar eens naar de punten die ze behaald hebben.

randoritreffen 9-11

IMG 6396IMG 6395IMG 6394IMG 6393

Rutger Custers geslaagd voor zijn examen Dojo assistent.

Rutger heeft het door de Judobond Nederland erkende diploma 28 april bereikt maar dat werd nog even geheim gehouden.
Op 1 juli was het dan zover en kreeg hij uit handen van zijn mentor en begeleider, Nico van Gool, zijn dilpoma uitgereikt.
Om dit niveau te bereiken heeft Rutger vele uren moeten oefenen en zijn vaardigheden moeten tonen onder begeleiding van onze judoleraren. Hij heeft hierover ook diverse verslagen moeten maken en een logboek moeten bijhouden.
Zijn populariteit zal onder onze jongste judoka's alleen nog maar toenemen.

Rutger, van harte proficiat namens de leerkrachten en het bestuur van Judoclub Bunde.

Rutger dojo assistent

25 Jarig jubileum van Jan Hamakers.

Op 1 mei 2014 vierde Jan Hamakers zijn 25 jarig jubileum bij Judoclub Bunde.
Een blik op de ledenlijst toont aan dat Jan, met deze 25 jaar, het langst lopende lidmaatschap heeft. Een prestatie op zich.
Gedurende deze 25 jaar heeft hij zowel de goede als de minder goede tijden van Judoclub Bunde meegemaakt.
Jan was nooit te beroerd om te assisteren bij de door Judoclub Bunde georganiseerde evenementen zoals bijvoorbeeld onze toernooien. Zowel op de mat als achter de jurytafel heeft hij zijn steentje bijgedragen.
Hij heeft tijdens deze 25 jaar vele judoka's zien komen en gaan. Jan is altijd gebleven.

Uit handen van voorzitter Ton Stultiens ontving Jan een plaquette om dit heuglijk feit te vieren.

Jan, van harte proficiat namens de leerkrachten, het bestuur en alle leden van Judoclub Bunde.

Jan Hamakers

De foto's van het Eduard Tummers Toernooi 2014

Hallo Judovrienden,

Het Eduard Tummers toernooi van 2014 is alweer achter de rug. Er zijn heel veel foto's gemaakt tijdens deze dag.
Van iedere wedstrijd zijn er wel een paar. Kijk snel bij de fotowand want je staat er beslist op.

De wedstrijdcommissie.