Succes tijdens BOG-judotoernooi in Geleen.

Op zondag 9 december namen twaalf judoka’s van Judoclub Bunde deel aan het jaarlijkse judotoernooi in sporthal Glanerbrook in Geleen. Voor sommigen was het de eerste of de tweede keer dat ze deelnamen aan een groot judotoernooi.
De uitslagen:
1e plaats: Gijs Limbourg (hij won 2x goud, nl. bij de jongens tot 15 en bij de jongens tot 18 jaar)
2e plaats: Eric Lubbers
3e plaats: Tjodun Lubbers, Nino Lenaers
4e plaats: Katrina Bohler

Alle judoka’s van harte proficiat!

Succes tijdens Limburgse kampioenschappen judo LK judo tot 12 jaar 2018in Roermond.

Op zondag 2 december deden vier judoka’s van Judoclub Bunde mee aan de Limburgse kampioenschappen voor jongens tot 10 en jongens tot 12 jaar. Levy Zureck, Lenn Peerbooms, Eric Lubbers en Jeroen Limbourg traden aan op de mat namens onze vereniging. Voor Levy en Lenn was het vooral belangrijk om ervaring op te doen, maar Eric en Jeroen moesten hun zilveren medailles van vorig jaar verdedigen of verbeteren. Eric lukte het weer om 2e te worden na een uitstekend toernooi en Jeroen werd ditmaal 3e in zijn klasse.

Alle judoka’s van harte proficiat!